Hoppa till huvudinnehåll

Bli kund i Sparbanken Tranemo

När vi möter dig på bankkontoret eller i telefon så lyssnar vi noga. Det är i mötet vi hör om din verklighet och dina vardagsbeslut och det är då vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vill du hellre göra dina bankaffärer hemifrån eller när det passar dig bäst, så kan vi erbjuda våra digitala lösningar. Till det kan du lägga till vårt stora samhällsengagemang som sparbank, vi är med och sponsrar sådant som för Tranemo kommun framåt.  

 

Låter det som att Sparbanken Tranemo är din bank?

Tranemo

Kontakta oss

Ring oss så bokar vi in ett första möte tillsammans. 

Vi kontaktar dig

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. 

Insättningsgaranti

Bankens konton omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Du som kontohavare har rätt till ersättning för din sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp om högst 1 050 000 kr. Utöver det kan du enligt lag under vissa förutsättningar få ersättning för vissa insättningar som hänförs till vissa särskilda angivna händelser, t ex försäljning av privatbostad, med högst 5 000 000 kr.

Riksgälden betalar ut ersättningen inom 7 arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

Insättningsgarantin

Vill du anmäla konto?

Anmäl konto för elstöd och andra utbetalningar

Anmäl ditt konto till Swedbanks kontoregister och få pengarna direkt in på ditt konto, oavsett vilken bank du har. Gäller för elstöd, CSN-utbetalning med mera. Du behöver inte vara eller bli kund hos oss för att anmäla ditt konto till vårt kontoregister.