Hoppa till huvudinnehåll

Om Sparbanken Tranemo

Tranemo kyrka

Är det egentligen någon skillnad på olika banker? Man sparar, lånar och betalar. Det finns smidiga digitala tjänster, experthjälp när det gäller familjejuridik och försäkringar. Men Sparbanken Tranemo är en annorlunda bank. En helt fristående sparbank vilket betyder att alla beslut fattas här i Tranemo, av människor som du möter i din vardag. Männiksor som känner bygden och vet hur vi fungerar tillsammans. Pengarna du sparar lånar någon annan här hemma. Dina sparpengar och bankens vinster stannar kvar här och gör bygden starkare!  

Ung ekonomi

Att lära unga ekonomi är en del av vårt samhällsengagemang. Vi har en lång tradition av att sprida kunskap om pengar, sparande och företagande. Vi vill inspirera barn och unga till att ta kontroll över sin ekonomi och påverka sin framtid. 

Limmaredskolan
Sparbanken Tranemo Allianslag

En personlig bank

Kanske har vi en bra balans mellan det moderna och det mer traditionella. Utan att på något sätt förminska betydelsen av ny teknik, tror vi att vikten av det personliga alltid kommer att vara viktigt. Aldrig bli omodernt. 

Personal Sparbanken Tranemo

En lokal sparbank

Vi är världens enda bank med huvudkontor i Tranemo. Det är här vi fattar våra egna besluta och det är också här du kan besöka oss. Vi finns på plats varje dag. Från måndag till fredag. 

Sparbanken Tranemo