Börskoll - Digital frukostträff
 

Datum: 2021-09-24
Tid: 08.30 - 09.00
Plats: Digitalt via Microsoft Teams
Anmälan: Fyll i formuläret nedan

För dig som är kund i banken och intresserad av sparande och börsen bjuder vi nu in till en digital frukostträff! Som gäst har vi med Ulf Sigbratt från Swedbank Robur. Han har koll på börsen, rådande marknad och bjuder även på aktuella placeringstips.

Anmäl dig i formuläret nedan eller kontakta din rådgivare. Du kan också ringa oss på 0325 - 471 00. 

Länk till Microsoft Teams och guide för att ansluta kommer att skickas till din e-post. Du behöver inte installera något program på din dator för att kunna vara med. Om du använder en surfplatta eller mobiltelefon behöver du installera appen Microsoft Teams (gratis).

Du behöver självklart inte ha på kameran och mikrofonen under mötet om du inte vill. Du kan ställa dina frågor under programmet genom att skriva i chatten. 

Genom att jag anmäler mig till detta event är jag medveten om att Sparbanken Tranemo tar emot och hanterar de personuppgifter jag lämnar i min anmälan. Bland annat kommer din mailadress hanteras i en deltagarlista och ditt namn på Teams syns för andra deltagare i mötet. Mer information om hur Sparbanken Tranemo hanterar personuppgifter läser du på sparbankentranemo.se/gdpr

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på 0325 - 471 00 eller via mail:

Varmt välkommen!  

Sparbanken Tranemo