Meny

Sparbanken Tranemo 120 år

Sparbanken Tranemo

Vår sparbanksidé

Vår sparbanksidé är hjärtat i allt vi gör och den är lika aktuell idag som när vi startade 1904. Den handlar om:

  • vår lokala förankring. 
  • viljan att hjälpa människor och företag till en sund och hållbar ekonomi. 
  • att en del av vinsten går tillbaka till samhället.

Under året kommer vi att fira vår födelsedag på olika sätt. Följ oss på sociala medier eller via vår hemsida för att se vad som är pågång.

Föreningskväll

Vi på Sparbanken Tranemo firar att vi funnits i kommunen i 120 år. I samband med vårt jubileumsår kommer banken stötta ungdomsidrotten extra mycket genom att stå för 40 procent av anmälningsavgiften för cuper och läger. 

Den 21 februari samlades nästan 100 personer i Lillsjön för att ha en trevlig kväll tillsammans med god mat, mingel och föreläsning. Kvällen till ära bjöd hockeyprofilen Maria Rooth på en inspirerande föreläsning där vi fick lyssna på tillbakablickar i hennes hockeykarriär – allt från första gången på skridskor till historiska tillfällen.

Under kvällen fick även några lokala föreningar tillfälle att på scenen berätta om deras förening, framtidsdrömmar och kommande projekt. Ett uppskattat segment där föreningarna fick lyfta fram projekt som banken varit vara och stöttat.

Kvällen rundades av genom härlig musikunderhållning från Skoglund Entertainment. Publiken vinkades av genom att avslöja att med anledning till jubiléet kommer banken öka sponsringen till lokala föreningar med 50% under hela 2024!

Fredrik and Maria Rooth